Matdagbok 1 mars
07.30 En portion havregrynsgröt, 1msk linfrön med 1dl mandelmjölk, 100g hallon och kanel. 2 skivor bröd (aprikos och tranbär lantbröd) med 1tsk majonnäs (lätt), 2 skivor tomat, 2 skivor paprika, örtsalt och 1tsk jordnötssmör.
|
12.15 Sallad på 200g stora vita bönor stekta o olivolja med flingsalt, svartpeppar, sambal och vitlök på, 1dl okokt matvete, 1 champinjon, grönsaks buljong, 10g russin, 1 morot, grönsallad (spenat, ruccola), 50g vitkål, 1 soltorkad tomat, olivolja, rostade solroskärnor, balsam vinäger, grönsaksbuljong, paprika, isbergssallad och ½ avokado. 1dl naturell yoghurt.
1 glas vatten |
18.00 3 potatisar, 10st sojabullar (sojafärs, vetegluten, sojamjöl, fiberhavregryn, lök, vitlök, olja, soja, kryddor) stekta i mjölkfritt margarin, 1dl brunsås (2dl sojamjölk, buljong, kryddor, 1msk mjölkfritt smörgåsmargarin, 1tsk tomatpuré, 1msk vetemjöl), 5msk lingonsylt (låg kalori), grönsallad (spenat, ruccola), paprika och ½ tomat.
2st multivitamin för vegetarianer (100% järn, 360% b12) |
20.00 2dl sojayoghurt med vaniljsmak, 0,6dl Pauluns granola kakao och hallon, 0,6dl Pauluns kokos, hasselnötter och jordgubbs müsli, 5g rispuffar och några russin.
|
