Matdagbok 2 mars
07.30 En portion (0,7dl quinoa, 0,3dl havregryn) quinogröt, 1msk linfrön med 1 äpple, 1dl sojamjölk och kanel. En fralla med 33g korv, 1tsk senap och 1,5 tsk jordnötssmör. |
13.00 80g pasta (med 0,5tsk mjölkfritt smörgåsmargarin) med 1dl okokta linser, 250g krossade tomater, ½ lök, vitlök, sambal, ruccola, bladspenat, ¼ avokado och 5msk ketchup (stevia). 1 glas vatten |
18.00 Ugnsrostad potatis (150g?), 1/3 gullök och brysselkål (5st) med 2st (160g) chicken style biffar stekta i rapsolja, 1dl yoghurtsås (naturell yoghurt, vitlök, salt, peppar, sambal, curry, sweet chilisås) och en sallad på ruccola, bladspenat, ½ tomat, ¼ avokado, limesaft och 2tsk rostade solrosfrön. 1 glas vatten 2st multivitamin för vegetarianer (100% järn, 360% b12) |
20.00 2dl sojayoghurt med vaniljsmak, 100g jordgubbar/hallon/mango, lite stevia, 1dl Pauluns kokos, hasselnötter och jordgubbs müsli och några russin. |
