Matdagbok 14 mars
07.30 Frukost
En portion havregrynsgröt, 1msk linfrön, ½ banan, 4 valnötter, kanel och 1 dl mandelmjölk.
2 skivor bröd (aprikos och tranbär lantbröd), 1,5 tsk jordnötssmör, 2msk hummus, 3 skivor gurka, flingsalt och örtsalt.
12.15 Lunch
80g pasta (med ½ tsk mjölkfritt smörgåsmargarin (lätt)) med skinksås (75g strimlad ”skinka” (av soja), 1 champinjon, lite liquid smoke, ¼ lök, 1 vitlöksklyfta, 50g paprika, 50g broccoli, 1dl mandelmjölk, ½ tsk rapsolja, salt och peppar), 5 körsbärstomater, 2st (100g) FRY sojakorv och 5 msk ketchup (stevia).
17.50 Middag
Indisk currygryta med blomkål, potatis och kikärtor (2 jättestora potatisar, 200g blomkål, ¼ gullök, 120kikärtor, 200g kokosmjölk (lätt), 1tsk kokosolja (ekologisk), 1 liten morot, curry, citronsaft, ingefära, vitlökspulver, Garam masala och salt) med 1dl naturell sojayoghurt.
1 glas vatten
21.00 Kvällsmat
250g sojayoghurt med vaniljsmak, 1 Jonagold äpple, 0,8dl Pauluns Pauluns kokos, hasselnötter och jordgubbs müsli och 0,2dl russin.
