Matdagbok 4 mars
07.30 En portion havregrynsgröt, 1msk linfrön, 80g hallon, 1tsk stevia, kanel och 1 dl sojamjölk. En fralla med 33g korv, 1tsk senap och 1 tsk jordnötssmör. |
13.45 Lasagne fast med potatis (1 potatis, 125g sojafärs, 125g krossade tomater, ¼ lök, vitlök, rapsolja, 100g spenat, 0,75dl sojamjölk, 15g soltorkade tomater i olja, kryddor), 60g naturell sojayoghurt, 10g ketchup (stevia), 10g sweet chilisås och en sallad (1/2 tomat, ¼ avokado, ruccola, bladspenat och paprika).
1 glas vatten
|
18.30 80g pasta, ½ avokado, citronsaft, vitlök, 100g sojabitar stekta i rapsolja, 4st brysselkål (i ugn med flingsalt och olivolja(med 0,5tsk mjölkfritt smörgåsmargarin)), ruccola, bladspenat, paprika och 1/2 tomat.
1 glas vatten
2st multivitamin för vegetarianer (100% järn, 360% b12) |
20.30 100g naturell sojayoghurt (med 1tsk stevia och lite vaniljpulver), 100g jordgubbar/hallon/mango, 1dl Pauluns kokos, hasselnötter och jordgubbs müsli och några russin. En liten smörgås med 1tsk jordnötssmör.
|
