Matdagbok 3 mars
09.30 2 Scones (0,5msk olivolja, 2 valnötter, 1 dadel, 1dl vetemjöl, 1dl råksikt, 0,5dl havregryn, 1 tsk bakpulver, lite salt, lite kardemumma, 1dl vatten) med mjölkfritt smörgåsmargarin, 2tsk hallonsylt (lågkalori), 2 tsk jordnötssmör, 33g korv, örtsalt och 1 tsk senap.
1 glas vatten |
14.00 80g pasta (med 0,5tsk mjölkfritt smörgåsmargarin) med sojafärssås (100g fryst sojafärs, 175g krossade tomater, rapsolja, 1/3 lök, vitlök, sambal), 5 msk ketchup (stevia), ruccola, bladspenat och paprika. |
18.20 1dl (okokt) mathavre med lite olivolja och grönsaksbuljong i, 3 (200g?) hemmagjorda sojabiffar, 3tsk lingonsylt (med mindre socker), 3tsk äpplechutney (hemmagjord), kantarellsås (1dl sojamjölk, 2tsk maizena, 100g kantareller, 1tsk mjölkfritt margarin), ruccola, bladspenat och paprika.
2 glas vatten
2st multivitamin för vegetarianer (100% järn, 360% b12) |
21.30 2dl sojayoghurt med vaniljsmak, 100g jordgubbar/hallon/mango, lite stevia, 1dl Pauluns granola kakao och hallon och några russin. |
