Matdagbok 5 mars
08.00 En portion havregrynsgröt, 1msk linfrön, ½ banan, 5 valnötter, kanel och 1 dl sojamjölk.
2 skivor bröd (aprikos och tranbär lantbröd), mjölkfritt smörgåsmargarin, ¼ avokado, 2 skivor gurka, 2 skivor tomat, 1,5 tsk jordnötssmör, flingsalt och örtsalt. |
12.30 Lasagne fast med potatis (2 potatisar, 125g sojafärs, 125g krossade tomater, ¼ lök, vitlök, rapsolja, 100g spenat, 0,75dl sojamjölk, 15g soltorkade tomater i olja, kryddor), 100g naturell sojayoghurt, 1msk ketchup, 1msk sweet chilisås och en sallad (1/2 tomat, ruccola, bladspenat och paprika).
1 glas vatten |
18.00 2 (130g) Sojaburgare stekta i rapsolja med 2 skivor bröd (aprikos och tranbär lantbröd), 2msk ketchup, 2tsk majonnäs, salt, peppar, curry, 2tsk senap, 4 skivor gurka, sallad och 4 skivor tomat.
1 glas vatten
2st multivitamin för vegetarianer (100% järn, 360% b12) |
20.00 130g sojayoghurt med vaniljsmak, 1 äpple, kanel och 1dl hemmagjord müsli. |
