Matdagbok 13 mars
07.30 Frukost
En portion havregrynsgröt, 1msk linfrön, ½ banan, lite russin, kanel och 1 dl mandelmjölk.
2 skivor bröd (aprikos och tranbär lantbröd), 1,5 tsk jordnötssmör, 2msk hummus, 4 skivor gurka, flingsalt och örtsalt.
13.45 Lunch
Bulgursallad med kikärtor (1dl okokt bulgur, färsk persilja, ½ stor morot, lite russin, ¼ paprika, 6 körsbärstomater, 120g kikärtor, 1 soltorkad tomat i olja, 5 gröna oliver, ruccola, babyspenat, 1msk balsamvinäger, citronsaft, kryddor) och 2 Svenska falaflar (gula ärtor, kryddor, färsk persilja, mjöl, rapsolja).
½ glas vatten
19.45 Middag
2 jättestora kokta potatisar med whiskeysås (1dl mandelmjölk, 1tsk mjölkfritt margarin, 1msk rökig whiskey, 1 tsk grönsaksbuljong, 1/3 scharlottenlök, salt, svartpeppar, vitpeppar), 3stycken linsbiffar (0,75dl okokta röda linser, 1/6 broccoli, 1/3 morot, färsk persilja, färsk basilika, 1,5 msk ströbröd, 5 mandlar, 1 soltorkad tomat i olja, 1tsk rapsolja, kryddor) och 5msk lingonsylt (lågkalori).
2st multivitamin för vegetarianer (100% järn, 360% b12)
22.00 Kvällsmat
250g sojayoghurt med vaniljsmak, några frysta hallon, lite stevia och 1dl Pauluns kokos, hasselnötter och jordgubbs müsli.