Matdagbok 28 februari
07.30 En portion havregrynsgröt, 1msk linfrön med 1dl mandelmjölk, 5 valnötter, ½ banan och kanel. 2 skivor bröd (aprikos och tranbär lantbröd) med 1tsk majonnäs (lätt), 2 skivor tomat, 2 skivor paprika, örtsalt och 1tsk jordnötssmör.
|
12.20 2 medelstora mjuka tortilla bröd, Guacamole (½ avokado, 1 tomat, citronsaft, vitlök, salt, svartpeppar, Cayennepeppar), 50g majs, 50g naturell sojayoghurt, paprika, grönsallad och 80g torkade (214g) stora vita bönor stekta i olivolja, flingsalt och svartpeppar.
1/2 glas vatten |
18.00 6 Vårrullar (100g sojafärs, 1/2 morot, 50g vitkål, stir fry sås, vitlök, 6 rispapper, rapsolja, champinjonsoja, sambal) med 0,5dl okokt ris, 0,5dl okokt quinoa (med grönsaksbuljong), 4msk sweet chilisås och jordnötssås (20g rostade jordnötter, 1tsk jordnötssmör, 0,75 tomat, lite stevia, 0,5dl naturell sojayoghurt, champinjonsoja)
1 glas vatten 2st multivitamin för vegetarianer (100% järn, 360% b12) |
20.00 1,5dl sojayoghurt med vaniljsmak, 100g jordgubbar och 1dl Pauluns granola kakao och hallon. |
